Kérdés esetén keressen minket bizalommal:

+36-70-797-0405

Blog

Mit tud az Oral-B iO elektromos fogkefe széria?

2022.03.04 18:43

Fogkefe és fogkefe között is van különbség, ahogy az autóknál sem mindegy, hogy egy öreg Swift-tel, vagy egy Teslával közlekedsz az utakon. Az újonnan bemutatkozó Oral-B iO Series most az egyik legjobb elektromos fogkefe-család a piacon, rendhagyó technológiai hátterével és rendkívüli tisztítóhatásával garantálja neked a teljes körű szájhigiéniát.

Miért pont az Oral-B iO széria?

Klasszikus fogkefét tartasz otthon, vagy az elektromos fogkeféd már veteránnak számít a fürdőszobában? Ha azon gondolkozol, hogy itt az ideje lecserélni a régit egy újabbra, modernebbre, bizonyára felmérted már a kínálatot, és rájöttél, hogy mennyi különféle fogkefét lehet kapni. És legyünk őszinték; az Oral-B iO széria nem egészen a legolcsóbbak között van.

Annak ellenére, hogy egyszerre nagy kiadásnak tűnik, hosszú távon megéri befektetni egy csúcskategóriás fogkefébe, hiszen egy ilyen darabbal hosszan fenntarthatod fogaid épségét és egészségét, és emellett megspórolhatsz számos, később jelentkező fogászati költséget. Maga a készülék kiváló minőségű, hosszú éveken át hű társad lesz, és nem kell rendszeresen új elektromos fogkefét venned, amivel szintén jót teszel a pénztárcádnak és a Földnek egyaránt.

A fogkefe egyik különlegessége, hogy működése nem jár semmilyen zajkibocsátással, így sok konfliktust, morcos pillantást is elkerülhetsz, hiszen a veled együtt élők nem ébrednek fel sem egy késő éjszakai, sem egy kora hajnali fogmosás zajaira.

Mágneses meghajtórendszer és interaktív kijelző

E fogkefe egyik forradalmi újítása a mágneses meghajtórendszer, amely a zajmentességet biztosítja, valamint minden eddigi technikához képest precízebb tisztitásra képes. Pontosan átadódik az energia, egészen a kerek fogkefefejet alkotó sörték végéig, ez egy enyhe, úgynevezett mikrovibrációs hatást vált ki. Használata nem csak hatékonyabb, de kellemesebb érzés is, sokkal kíméletesebb az eljárás, miközben eltünteti a lepedéket a fogakról, a fogközökből, de még a nehezen elérhető helyekről is.

Te is az a fajta vagy, aki izomból mos fogat, ezért gyakran vérzik az ínye? A precizitást interaktív kijelző és nyomásszabályozó is biztosítja: nem csak a fogad tisztaságát, hanem egy óvatlan, hirtelen mozdulat esetén a fogíny és a fogzománc biztonságát is garantálja, és jelzi azt is, hogyha letelt a tisztitáshoz szükséges két perc. A kijelző arra is figyelmeztet, ha a kefefej cseréjére van szükség.

Mesterséges intelligencia a fogkefédben

Az Oral-B iO Series 9N rengeteg intelligens funkcióval van felszerelve. 7 különböző, intelligens tisztitóprogramot tudsz kipróbálni vele: a klasszikus mellett érzékeny, szuperérzékeny, ínykímélő, fényesítő, mélytisztító, valamint a nyelvtisztító módokkal is érdemes kísérletezni. Minden fogmosásról 3D-s grafika készül, amely alapján további tanácsokat kapsz az optimális, személyre szabott használathoz.  Egy kreatív kiegészítő még azt is garantálja, hogy jól induljon a napod: üdvözli tulajdonosát, majd minden fogmosást követően kapsz tőle a kijelzőn keresztül egy mosolyt.

Okos és szép is

Szépen berendezett, stílusosan kialakított fürdőszobádban a fogkefe biztosan nem fogja rontani az összképet, hiszen ónixfekete, alabástromfehér és rózsakarc színben is megtalálod a kínálatban. Magaddal viheted bárhova, hiszen egy Power2 töltős utazótok is jár mellé. Ha teljesen lemerülne a fogkefe, 3 óra alatt maximumra tudod tölteni.

Az Oral-B iO széria nem csupán egy elektromos fogkefe-család, hanem egy személyes fogászati asszisztens: az egyénileg beállítható programoknak köszönhetően egy hét alatt tökéletesre csiszolhatod a fogmosási és szájhigiéniés szokásaidat.

Ha bizonytalan vagy a vásárlásban, vagy nem tudod, melyik is a neked való készülék, fordulj hozzánk nyugodtan, és segítünk a választásban!