Kategóriák
   5000 Ft ajándék

   Klubtagság

   Hírlevél


   Swiss Smile Diamond Glow fogkrém 1 karátos gyémántporral 75ml

   Raktárkészlet: 2 db
   Swiss Smile Diamond Glow fogkrém 1 karátos gyémántporral 75ml
   • Swiss Smile Diamond Glow fogkrém 1 karátos gyémántporral 75ml
   16 990 Ft
   Egységár: 227 Ft/ml
   • swiss smile – a luxus, az időtlen design és az esztétika kombinációja. Az innovatív technológia valamint kiváló minőségű összetevők és alapanyagok biztosítják az exkluzivitást mindennap.

    Egy karátos finom gyémánt őrleményt tartalmaz. Köszönhetően különösen alacsony dörzshatásának a fogfelszínt gyengéden fehéríti és ápolja. A természetes gyulladáscsökkentő hatású kurkuma meggátolja a fogkő lerakódását. 

    A fehérítő hatású fogkrém innovatív és értékes összetevői között található a fogtisztítás legmagasabb szintjét képviselő, egy karátos finom részecskéjű gyémántpor. Gyengéden és egységesen tisztít, miközben szinte semmilyen dörzshatást nem fejt ki a fogzománcra. Rendkívül alacsony abrazivitásának (RDA) köszönhetően a fogfelszíneket gyengéden, mégis láthatóan fehéríti és polírozza. A természetes gyulladáscsökkentő hatású kurkuma meggátolja a fogkő lerakódását, így csökkenti a fogszuvasodás esélyét. A formula SLS-mentes, miközben hidratáló, ínynyugtató és erősítő aloe verában gazdag. A fehérítő hatású fogkrém napi használata gyengéd teljeskörű fogápolást jelent, minek eredménye a sokkarátos tündöklő mosoly és a fogfelszín példátlanul sima érzete.


    E-book: Fog- és ínyápolási kézikönyvünk megtekintséhez és letöltéséhez kattints ide

    A képek csak illusztrációk

   Kiegészítő termékek
   Hasonló termékek
   • Raktárkészlet
    2 db
    Cikkszám
    80765