Kérdés esetén keressen minket bizalommal:

+36-70-797-0405

Blog

Hogyan lesz tiszta az otthonod a vízgőz erejével?

2021.07.01 12:32

Gyors és vegyszermentes módszert keresel otthonod tisztán tartására? Az utóbbi időszakban egyre többen választják az alternatív, környezettudatos életmódot, amibe beletartoznak a természetes, vegyszer- és adalékmentes takarítási módszerek is. A piacon számos olyan megoldás közül választhatunk, amelyeknek köszönhetően nem kell lemondanunk a ragyogó felületekről. Ezek közül az egyik a gőzzel történő tisztítás. Hogyan is működik? Következő cikkünkből megtudhatod!

Biztos Te is tapasztaltad már, hogy mennyire nehéz eltávolítani a zsíros, ragacsos, ledörgölhetetlen, vastagon szennyezett felületekről a szennyeződést. Sokszor a legagresszívebb mosószer sem elegendő a makacsabb foltokhoz, és az eredmény nem mindig meggyőző. 

Hogyan is működik a gőztisztítás?

A gőzzel történő tisztítás során a gőzrészecskék feloldják a zsíros és olajos szennyeződés-részecskéket a meleg hatására. A gőztisztító berendezések vizet forralnak fel a villamos fűtőbetét segítségével, majd miután a vízből gőz keletkezik, és legalább 100°C –ra felhevül, kezdődhet is a takarítás! Ez a hőmérséklet a rászáradt, zsíros szennyeződések feloldására is alkalmas. A gőz hatására pedig nem csak a foltok tűnnek el, hanem a kellemetlen szagok is. 

Milyen felületekre ajánlott?

A gőztisztító berendezések gyakorlatilag az otthon bármely felületén használhatók, beleértve az ablakokat, a szőnyegeket, a matracokat, ruhákat, tükröket, függönyöket, a fürdőszoba padlóját és még sok minden mást. Akkor sem kell aggódnod, hogy ha kényesebb felületet szeretnél megtisztítani, mert ezek a készülékek nem igényelnek tisztítószereket. Helyette a gőz távolítja el a szennyeződéseket, amelynek köszönhetően védi a felületeket a vegyi anyagok okozta károsodástól is.

Miért jó a gőztisztítás?

  • A legmakacsabb, rászáradt szennyeződéseket is eltávolítja a felületekről.
  • Környezetbarát eljárás, mivel nem kell tisztítószereket vagy vegyi anyagokat felhasználni a takarításhoz.
  • Szinte minden felületen használható.
  • A vegyszermentességnek köszönhetően nem hagy eróziót vagy sérülést a különböző felületeken.
  • A gőz semlegesíti a nem kívánatos szagokat is, természetes módon.
  • Fertőtlenít, így elpusztítja a baktériumok, és kórokozók jelentős részét.

A Vileda Steam gőztisztító mop gyorsan, mindössze 15 másodperc alatt felmelegszik, így nem kell sok időt várnod rá! Forró gőzt használ a tisztításhoz, így eltávolítja a kórokozók és baktériumok 99,9%-át.

Kis méretéből adódóan bárhova elhelyezhető. Könnyű, így könnyen befér a legkisebb rések közé is. 

Mikroaktív mikroszálas fejének köszönhetően nem hagy nyomot a takarítás után, és minden szennyeződést maradéktalanul eltávolít még a szőnyegből is. Ha olyan berendezésen gondolkodsz, ami nem csak a padlót, hanem a szőnyeget is tisztítja, akkor ez a kis mop megfelelő választás lehet a számodra. A kíméletes gőztisztító technológia által bármilyen padlófelületre használható.

Ragaszkodóbb a szennyeződés a vártnál? A Vileda gőztisztítóján szabályozhatod a gőz mennyiségét, hogy minél hatékonyabban eltávolítsa a koszt.

Te is elgondolkodtál már azon, hogy milyen lehet a gőzzel való tisztítás? Akkor próbáld ki a Vileda gőztisztítóját, ami maradéktalanul eltávolítja a szennyeződéseket, és a nem kívánatos kórokozókat otthonodból!

Vásárold meg a terméket itt: