Kérdés esetén keressen minket bizalommal:

+36-70-797-0405

Blog

Hogyan lesz újra erős a fogzománc?

2021.12.17 19:16

Ahogy előző blogbejegyzésünkben megírtuk, emberek milliói szenvednek a fogérzékenységtől, amelynek egyik kellemetlen oka az elvékonyodott fogzománc. Hogy az érzékenységet megszüntessük, és bosszúságok nélkül élvezhesd a hideg és meleg ételeket, italokat egyaránt, újra meg kell erősíteni a fogzománcot. Hogyan? Olvass tovább!

Ha már több alkalommal is megtapasztaltad a fogérzékenység fájdalmait (éles, nyilalló, gyakran, de rövid ideig tart), akkor ideje elkezdeni foglalkozni a problémával, ugyanis a fogzománc elvékonyodása a fogszuvasodás első jele. Ha figyelmen kívül hagyod, idővel akár le is törhetnek vagy el is veszítheted a fogaid.

Ahhoz, hogy újra erős legyen a fogzománc, érdemes az alábbi praktikákat betartani:

  • Kerüld a szénsavas üdítők fogyasztását!
  • Kerüld a savas, 100%-os gyümölcslevek fogyasztását!
  • Kerüld a magas savtartalmú ételeket (például: citrusos, ecetes)!
  • Ne rágd a körmöd!
  • Védd meg fogaid a fogcsikorgatás ellen!
  • Kezeld a reflux betegséget!
  • Fogyassz D-vitamint és kalciumot!

Érdemes ezeket a tanácsokat betartani, azonban ezek csak megállítják vagy lelassítják a folyamatot. Ahhoz, hogy valóban megerősödjön, visszaépüljön a fogzománc professzionális termékeket kell használj.

A Curasept Biosmalto Pro Mousse gyors megoldást nyújt a fogérzékenységre és az elvékonyodott fogzománcra. Hosszútávon teszi ellenállóbbá a fogakat a savval szemben, így használata mellett bátrabban fogyaszthatsz savas ételeket és italokat.

Hogyan működik?

A Curasept Biosmalto Pro Mousse olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek tulajdonságai megegyeznek a természetben előforduló biológiai struktúrákkal, azaz a zománccal és a dentinnel (fogcement), így olyan folyamatokat képesek stimulálni (például remineralizáció), amelyek hasonlóak a természetes szövetekben találhatókkal.

Ez a fogzománc erősítő termék képes kémiai kölcsönhatásba lépni a fogak kemény szöveteivel, ezáltal folyamatosan új ásványi rétegek lerakódását idézi elő, és gyorsan megszünteti a fogérzékenységet, majd tartós védelmet nyújt ellene.

Használata rendkívül egyszerű: puha fogkefével  vagy tiszta és szárazzal ujjal vigyél fel elegendő mennyiséget a problémás területre, majd körülbelül 2 percig hagyd hatni. Miután letelt a hatóidő, köpd ki a mousset, és NE öblítsd ki a szád. FONTOS, hogy használat után legalább 30 percig tilos enni és inni.

Szeretnél megszabadulni a fogérzékenység kellemetlenségeitől? Akkor próbáld ki a Curasept Biosmalto Pro Mousse-t, ami újraépíti a fogzománcot és a fogdentint, hogy búcsút mondhass a fájdalomnak!