Termékajánló
   Foxpost

   Fizetési megoldás
   Hírlevél
   2022.04.11 16:13

   Húsvétkor is figyelj oda fogaid épségére!

   Egy-egy nagyobb családi összejövetel, ünnep alkalmával a legkülönbözőbb italok és ételek elfogyasztására vállalkozunk, és ilyenkor nem csak a gyomrunk, hanem a fogaink, szájhigiéniánk is ki van téve a gasztronómiai élvezetek ostromának. Cikkünkben adunk pár tippet, hogyan vedd rá magadat – és a gyerekeket – a fogmosásra!

   Családi fogmosóverseny és utazó fogkefe húsvétkor is

   Még ha otthon fogat is mosunk minden étkezés után, kicsi az esélye, hogy ezt egy vendégségben is megtesszük. Pedig a fogak ilyenkor is – sőt, leginkább ilyenkor! – ki vannak téve az ételek okozta káros hatásoknak, különös tekintettel a sok süteményre.

   Kicsiknek és nagyoknak egyaránt fontos, hogy az ünnepek alkalmával a fogakat érő, különösen sokféle, extrém hatásokat a megfelelő kezeléssel semlegesítsd. Ha vendégsébe mentek, dobj be mindenkinek egy fogkefét a táskába. Nem ciki, hogy mindent megteszel fogaid épségéért, sőt! Sokkal rosszabb, amikor fogaid közt a húsvéti sonka maradékával mosolyogsz a nagyira, vagy a locsolkodó udvarlódra… A Power2 töltős utazótok segítségével egy egynapos találkozó, vagy többnapos családi program esetén is lesz elég energia az elektromos fogkefékben.

   Talán szorít az idő, nagy a vendégsereg, leülni is alig van időd, nemhogy elrohanj egy alapos fogmosásra étkezés után? Pedig alapvető fontosságú lenne, hogy ekkor is szánj időt a fogaid épségére és ne szégyelld, hogy te időt szakítasz rá. Bizony nagy tévedés, ha azt hiszed, hogy egy-két nap hanyagabb fog- és szájápolás nem árthat. Ráadásul, miért ne lehetne vicces családi hagyományt csinálni a fogmosásból? Ha sok a gyerek, csináljatok játékos fogmosóversenyt az egész családdal. Aki ügyes volt, megkapja a tavasztündér húsvéti ajándékát!

   Ehhez a cikk végén egy kis versikét is találsz:)

   Szénnel és aktív szénnel az elszíneződések ellen

   Ahogy azt már említettük, ilyenkor kifejezetten extrém dolgokkal is találkozik a fogunk, ilyen például azon italok fokozott fogyasztása, ami elszínezi a fogainkat: a kávé, a tea vagy a vörösbor. Ebben az esetben kifejezetten fontos, hogy ezek ellen is felvértezd saját és családod minden egyes tagjának fogsorát. Ilyenkor pedig a leghatékonyabb megoldás, ha olyan terméket használsz, ami szenet vagy aktív szenet használ.

   Az elektromos fogkefe, mint húsvéti ajándék

   Elsőre talán furcsán hangzik, pedig ezzel megalapozhatod gyermeked egészséges fogsorát: rejts el a kertben a tojáskereső játékban egy fődíjat is, egy olyan elektromos fogkefét, amely gyermeked kedvenc mesehősét mintázza.

   A locsolóversek mellé pedig ez a kis fogmosós-vers is bekerülhet a repertoárba, biztosan megjegyzik tőle a fogmosás fontosságát!

   Húsvétkor a tavasztündér nagyot mosolyog:

   Eperpiros ajkak, csillogó fogsorok.

   Csilingelőn kacagnak a manógyerekek:

   Fogacskáik épek és egészségesek.

   Csokitojás, csokinyuszi nem árthat nekik

   Fogmosással védik apró kincseik!

   Hasonlóképp, kérlek, te is figyelj oda,

   Ebben segít téged a Szájpatika!

   Szaküzleteinkben minden fog- és szájápolási termék akár azonnal is átvehető, de emellett rendelheted átvételi pontokra vagy házhozszállítással így 2-3 munkanapon belül hozzájuthatsz. Ha 30 000 forint feletti értékben rendelsz tőlünk terméket, akkor a kiszállítás ingyenes!

   Ha a termékkel, illetve az aktív szén előnyeivel kapcsolatban további kérdésed lenne, keresd kollégáinkat elérhetőségeinken, és szívesen válaszolnak kérdéseidre.