Kategóriák
   5000 Ft ajándék

   Klubtagság

   Hírlevél

   Szájpatika.hu Klubtagság

   2018. szeptember 1-vel bevezetésre került Klubkártya programunk, mellyel hűséges vásárlóinkat szeretnénk megajándékozni. A feltételek a szabályzatban olvashatók.

   Szabályzat

   Vásároljon 120 napon belül minimum 3 alkalommal webshopunkban vagy személyesen üzletünkben, hogy Ön is jogosult legyen a klubtagságra. A jogosultságot minden hónap végén ellenőrizzük és e-mailben értesítjük a leendő klubtagot a klubkártya jogosultságáról. Ezt követően már kedvezményesen vásárolhat üzletünkben vagy webshopunkban. A kedvezmény mértéke: 3%

   Webshopunkban technikai okokból CSAK regisztrált felhasználóknak tudjuk biztosítani a kedvezmény lehetőségét. Belépést követően automatikusan levonásra kerül a kedvezmény árainkból*.

   Személyesen üzletünkben is igényelhet klubkártyát az igénylési lap kitöltésével és az adatkezelésre vonatkozó feltételek elfogadásával. Üzletünkben minden esetben fizetés előtt kérjük felmutatni a klubkártyát.

   *Akciós termékekre és utólagosan nem érvényesíthető a kedvezmény. Készpénzre nem váltható.

   Kuponkedvezmény esetén a kedvezmények összevonhatók! (Kuponkedvezmény+klubkártya kedvezmény)

   Klubkártyával kapcsolatos adatkezelés: Név és email cím, mely visszavonásig érvényes. Visszavonás esetén a klubtagság automatikusan megszűnik.

   Érvényes: 2018. szeptember 1-től visszavonásig. A korábbi vásárlásokat nem tudjuk figyelembe venni.

   Amennyiben kérdése vagy észrevétele van a klubkártya rendszerrel kapcsolatban, kérjük, forduljon vevőszolgálatunkhoz, ahol munkatársaink készséggel segítenek Önnek:

   Telefon: 06-31-780-3719 (UPC Mobil)

   E-mail: info@szajpatika.hu