Termékajánló
   Foxpost

   Fizetési megoldás
   Hírlevél

   Fizess onlinePénztárcával a Szájpatika.hu szájápolási szakáruház webáruházban!

    

   OnlinePénztárcádban lévõ összeget nálunk is használhatod vásárlásaid során, a kosárba rakást követõen a pénztár folyamatban. A rendszer automatikusan fel fogja ajánlani a pénztárcádban lévõ, és a vásárlás folyamán felhasználható összeget a lenti kép mintájára.

   onlinePénztárca fizetés

   Vásárlásaidnál 10.000 Forintonként 500 Forintot tudsz az onlinePénztárcádból fizetni.

   Például,

   • Egy Oral-B PRO 750 Black elektromos fogkefe vásárlásánál, amelynek az ára 13.990 Forint, 500 Forint az onlinePénztárcádból lesz kifizetve, így neked csak 13.490 Forintba fog az kerülni.
   • Egy Panasonic EW1411 szájzuhany vásárlásánál, amelynek az ára 24.360 Forint, 1.000 Forint az onlinePénztárcádból lesz kifizetve, így neked csak 23.360 Forintba fog az kerülni.
   • Egy Oral-B OC20 szájcenter vásárlásánál, amelynek az ára 34.990 Forint, 1.500 Forint az onlinePénztárcádból lesz kifizetve, így neked csak 33.490 Forintba fog az kerülni.


   Örök garancia

   orok-gar

   onlineGroup

   Webáruházunk tagja a Magyar webáruházakat összefogó, tőlünk független szervezetnek az onlineGroupnak, amely védi vásárlóink érdekeit, és folyamatosan ellenőrzi ügyfeleink elégedettségét. Az ÖRÖK garanciát, és az onlinePénztárcát, is az onlineGroup biztosítja.

   100% pénzvisszafizetés

   Az ÖRÖK garancia lényege, hogy ha elégedetlen vagy a vásárolt termékkel, esetleg webáruházunk szolgáltatásával, a vásárlást követően bármikor indoklás nélkül visszafizetetjük a vásárlásod 100%-át saját onlinePénztárcádba úgy, hogy a terméket is megtarthatod. Csak írj az onlinePénztárca ügyfélszolgálatnak és már el is van intézve.

    

    

    

   A tájékoztatás nem teljes körû: az onlinePénztárcáról bõvebben
   az onlinePénztárca infó oldalon olvashatsz