GUM HaliControl rossz lehelet elleni gél, 75ml

Raktárkészlet: 13 db
GUM HaliControl rossz lehelet elleni gél, 75ml
1 399 Ft
Egységár: 19 Ft/ml
 • A G.U.M. HaliControl fogkrém megköti és semlegesíti a kellemetlen szájszagot okozó kénvegyületeket a szájüregben, ennek köszönhetően biztosít friss leheletet. A formulája azonnali és tartós hűsítő hatást biztosít, semlegesítve a kellemetlen szájszagot okozó baktériumokat. Nemcsak elfedi a szájszagot, hanem annak okát szünteti meg, hosszú távon friss leheletet biztosítva.
  Kellemes ízű, alkoholmentes formulája nem szárítja a szájüreget. Nem tartalmaz klórhexidint, ami elszínezheti a fogakat.
  A HaliControl fogkrém mindennapos használata mellett nem kell lemondanunk a fogszuvasodás elleni védelemről sem: fluoridot és izomaltot tartalmazó összetétele erősíti a fogzománcot, ami ellenállóvá teszi a fogakat a savas kémhatásokkal és a fogszuvasodást okozó baktériumokkal szemben.
  A kiváló minőségű G.U.M HaliControl fogkrém gondoskodik a fogai és a fogínye teljes körű ápolásáról. Megtisztítja a fogait a foglepedéktől és az ételmaradékoktól, közben ápolja fogínyt és a szájüreg nyálkahártyáját.
  Tulajdonságok:
  - megbízhatóan tisztítja a fogakat
  - meggátolja a foglepedék kialakulását
  - meggátolja a fogkő lerakódást

  Használata:
  Vigyen fel megfelelő mennyiségű fogkrémet a fogkefére és mossa legalább 2 percen keresztül a fogait. Alaposan öblítse ki a szájüregét.


  E-book: Fog- és ínyápolási kézikönyvünk megtekintséhez és letöltéséhez kattints ide

  A képek csak illusztrációk

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
 • Raktárkészlet
  13 db
  Cikkszám
  80504