Termékajánló
   Foxpost

   Fizetési megoldás
   Hírlevél


   Redesept speciális tisztítószer 150g

   Raktárkészlet: 8 db
   Redesept speciális tisztítószer 150g
   4 390 Ft
   Egységár: 29 Ft/g
   Márka:
   Redesept
   Kiszerelés:
   150 g

   Szállítási díjak:


   Szaküzleteinkben - Ingyenes (akár aznapi átvétel)

   Átvételi pont (2-3 munkanapon belül)
   Andrássy Dental Fogászati Központ - 150 Ft
   Packeta - 890 Ft-tól
   Foxpost - 890 Ft-tól

   Házhozszállítás (1-2 munkanapon belül)                                                                                                                      FÁMA futárszolgálat - 1350 Ft-tól                                                                                                                                    

   Prémium kiszállítás Budapesten - 1990 Ft-tól

    

   30.000 Ft felett minden szállítási mód INGYENES, kivéve a Prémium kiszállítás

   Termékleírás:

   • Redesept speciális tisztítószer 150g. Rd-29

    Fürdőszobánk nedves környezetében nagyon sokféle baktérium szeret megtelepedni. Különösen igaz elektromos fogkefe, elektromos szájzuhany, fogkefe tartó és zuhanyfej esetében, de fogszabályozó készülék és lélegeztető maszk is ilyen. Ezért  érdemes rendszeresen tisztítani őket. Egy másik probléma sok helyen a víz keménysége. Nemcsak az alap háztartási gépeket  érinti, hanem minden olyan berendezést és tárgyat, amely gyakran érintkezik vízzel. A hatékonyságuk és hosszú életük fenntartása érdekében ezért rendszeres vízkőmentesítésre van szükség.
    A Redesept speciális tisztítószerét kifejezetten a baktériumok hatékony elpusztítására tervezték és tudományosan tesztelték. Két széles körben elterjedt és bosszantó, gyakran veszélyes baktérium jelent különleges veszélyt a szájhigiénia szempontjából: a Streptococcus mutans és a Candida albicans.
    Ezért e két baktérium esetében a hatása tudományosan bizonyított. 

    Hármas hatás
    A Redesept speciális tisztítószer a tisztító hatású hatóanyagok mellett aktív oxigént is tartalmaz. Ennek eredményeként a por néhány percen belül elkezdi kifejteni tisztító hatását. A tudományos kutatások kimutatták, hogy a Redesept speciális tisztítószer csak néhány másodpercen belül baktericid hatást fejt ki, megszüntetve a Streptococcus mutans és Candida albicans csíráit mindössze tíz perc alatt. A Redesept speciális tisztítószerben használt speciális vízkőmentesítő biztosítja a szájzuhanyok, fogkefék, fogkefe tartók, fogszabályozók és egyéb használati termékek vízkőmentesítését. 

    Használata:

    Töltsön 200ml meleg vizet (kb. 40 ° C) egy edénybe vagy a szájzuhany tartályába, adjon hozzá egy mérőkanál Redeseptet  és óvatosan keverje el. Szájzuhany esetén rövid ideig kapcsolja be a szivattyút, hogy a belső csőrendszerbe is kerüljön a folyadékból és jól eloszlódjon. Egyéb eszközöket az edénybe kell helyezni. Hagyja, hogy az oldat körülbelül 30 percig fejtse ki hatását. Amennyiben szükséges egész éjjel is használható az oldat. Ezután öblítse le/ki tiszta vízzel a tárgyakat, ez növeli a hatást. A Redeseptet legalább 4 hetente, szükség esetén gyakrabban kell alkalmazni. 

    Figyelmeztetések:

    A Redesept speciális tisztítószert csak a szájon kívül, és csak a kezelendő részekre lehet használni! Alaposan tisztítsa meg a tisztított tárgyakat (különösen a fogkeféket) tiszta vízzel. Ne tisztítsa az elektromos berendezéseket áram alatt és nyirkos helyen, pl. fürdőszobában, csak hűvös és száraz helyen. Ne kerüljön a szemébe vagy nyálkahártyájára. Gyermekektől elzárva tartandó.

    Összetevők:

    Sulfamic Acid, Sodium Polyphosphate, Sodium Bicarbonate, Potassium Caroate, Sodium Perborate, Citric Acid, Silica, Sodium Lauryl Sulfate (SLS), Aroma, CI 73015

     


    E-book: Fog- és ínyápolási kézikönyvünk megtekintéséhez és letöltéséhez kattints ide

    A képek csak illusztrációk

   Kiegészítő termékek
   • Raktárkészlet
    8 db
    Cikkszám
    81028
    Tömeg
    300 g/db