Kérdés esetén keressen minket bizalommal:

+36-70-797-0405

Blog

Próbáld ki új, izgalmas fogkrémeinket!

2022.06.01 19:29

„Mégis mitől lehetne izgalmas egy fogkrém?” – kérdezhetnéd tőlünk… Nos, a helyzet az, hogy a szájhigiénia témakörében innovatív, új megoldások születnek szinte minden nap. Talán nem olyan látványosak, mint mondjuk az autók vagy az okostelefonok piacán, de az egészségünk szempontjából sokkal fontosabbak! Megmutatjuk, milyen újdonságokkal találkozhatsz most nálunk.

Kezdjük az elején: miért fontos a megfelelő, személyre szabott fogkrém kiválasztása? Miért nem jó egy univerzális fogkrém mindenkinek?

Tudtad, hogy régen, amikor a fogkefe piacra került, sok helyen háztartásonként csak egyet tartottak belőle? Ez kézről-kézre vagyis inkább szájról-szájra járt. Manapság ezt már el sem tudnánk képzelni, ugyanakkor ugyanígy járunk el a fogkrémekkel: megelégszünk azzal, ha egy-, vagy maximum kétféle van belőle egy háztartásban (mert a gyerekek kisírták maguknak a gyümölcsös változatot.) Pedig érdemes lenne ezt is személyre szabni, méghozzá a fogorvos ajánlásai alapján, mert van, aki a tisztaságra törekszik, más a kellemes leheletre, van, akinek ép a fogínye, míg más rendszeresen küzd gyulladásokkal, van, akinek érzékeny a foga… és még sokáig folytathatnánk. Minden ember, minden mosoly teljesen egyedi, nincs olyan, hogy általános fog- vagy szájhigiénia.

A fogkrémek funkciója elsősorban, hogy garantálják a tökéletes szájhigiéniát és a fogak épségét. De nem csak a megelőzésre vagy a karbantartásra, hanem a problémák megszüntetésére is használhatóak. Amellett, hogy megelőzik a baktériumok elszaporodását és a lepedékképződést, javíthatnak a gyulladásokon, fogínyvérzésen.

A gyártók még arra is ügyelnek, hogy a fogápolás kellemes élmény legyen: a fogkrémek fokozottan habos formulája, krémessége és ízvilága szerethetővé teszi a napi rutint.

Ismerkedj meg a legújabb fogkrémeinkkel!

Oral-B Gum Care Deep

A fogak mellett a fogíny tisztítására is teljesen alkalmas, különösen könnyen habosodó formulájával a nehezen hozzáférhető helyekre is eljut. 12 éves kor alatt csak fogorvos javaslata alapján ajánlott, mivel nátrium-fluoridot tartalmaz!

Oral-B Gum Care Whitening

Azoknak javasoljuk, akik nemcsak a fogínyük számára szeretnék biztosítani az egészséges gondoskodást, hanem azt is szeretnék, hogy a fogaik mesebeli hercegekéhez és hercegnőkéhez hasonlóan csillogjon – ez a fogkrém segít eltüntetni a kávé, vörösbor, tea és más ételek által okozott elszíneződéseket.

Oral-B Gum Care Bacteria Guard Thorough

Ez a fogkrém 2x nagyobb mértékben csökkenti a bakteriális lepedéket, mint az átlagos Oral-B fogkrémek, miközben kellemes borsmenta és eukaliptusz ízükkel felfrissíti a leheletet.

Oral-B Gum Intensive Care Bacteria Guard Intensive Clean

Ezt azoknak ajánljuk, akik rendszeresen küzdenek bakteriális fertőzésekkel, hiszen ez a fogkrém a hagyományos Oral-B termékekhez képest kétszeres erővel száll szembe a baktériumokkal. Fluoridos formulája olyan anyagokat is tartalmaz, melyek a fogíny ellenállóképességét is növelik.

Sensodyne Nourish Gently Soothing

Kifejezetten az érzékeny, vérzékeny fogíny nyugtatására javasoljuk; aloe vera tartalma segít a felületi sérülések kezelésében, miközben a menta felfrissíti a leheletet, bioaktív ásványi anyagai pedig erősítik és táplálják a fogakat.

Sensodyne Nourish Healthy White

És végül, de nem utolsósorban ez a fogkrém hatékonyan lép fel a fogzománc védelmében, miközben fehérítő hatással is bír. Kifejezetten érzékeny fogúaknak ajánljuk, akik amúgy nem tudnának fehérítő fogkrémet használni.

Miért a Szájpatikától vásárolj?

Szaküzletünkben minden fog- és szájápolási termék ingyenesen, akár azonnal is átvehető, de emellett megrendelheted kedvenc termékeidet átvételi pontokra is, ahol 2-3 munkanapon belül hozzájuthatsz, valamint a házhozszállítás is biztosított. Ha 30 000 forint feletti értékben rendelsz tőlünk terméket, akkor a kiszállítás ingyenes!