5000 Ft ajándék

   Klubtagság

   Hírlevél


   Regenerate Enamel Science fogkrém 75ml

   Raktárkészlet: 15 db
   Regenerate Enamel Science fogkrém 75ml
   4 990 Ft
   Egységár: 67 Ft/ml
   • A REGENERATE Enamel Science™ az első olyan szájápolási rendszer, amely lehetővé teszi a fogzománc ásványi anyagokkal való regenerálását és visszafordítja a korai zománc eróziós folyamatot.*

    Az egyedülálló NR-5™ összetevők kombinációjának köszönhetően egy ásványi anyagokból álló védőréteget hoz létre a fogakon.

    A REGENERATE Enamel Science™ fogkrém rendszeres használata védi és erősíti a fogzománcot a szuvasodás ellen, segít helyreállítani fogai eredeti fehérségét és friss mentolos leheletet biztosít.

    • Az NR-5™ egy szabadalmaztatott technológia.
    • Mosson naponta 2x fogat, lecserélve a rendszeres fogkrémét.
    • Friss, mentás ízélmény.
    • 82%-al növeli a fogzománc ásványi anyag tartalmát ** 3 nap használat után , amennyiben a fogkrémet a REGENERATE Enamel Science™ szérummal együtt használja.

     

    *A zománc erózió láthatatlan folyamatára hat azáltal, hogy rendszeres használatával helyreállítja az ásványi anyag tartalmát. Klinikailag tesztelt.

    ** Hatékonysága laboratóriumi vizsgálatokon alapul, melynek során 3 nap használat után a fogkrém és a szérum együttes használatával erősödött a fogzománc.

     

    Kockázatok és figyelmeztetések

    6 éves kor alatt: borsónyi méretű fogkrémet tegyünk a fogkefére, minimalizálva ezzel a lenyelhető mennyiséget. Ha más forrásból származóan viszünk be fluoridot, kérjük ki fogorvos vagy orvos

    véleményét.

    Fluor tartalom: 1450ppm

     


    E-book: Fog- és ínyápolási kézikönyvünk megtekintséhez és letöltéséhez kattints ide

    A képek csak illusztrációk

   Kiegészítő termékek
   Hasonló termékek
   • Raktárkészlet
    15 db
    Cikkszám
    80700